Asoreco

 

Website : www.c-site.eu

 

Wie zijn we ?

Asoreco levert op maat visualisatie en monitoring technologieën om uw projecten beter , efficiënter en eenvoudiger te beheren.

Dankzij het C-Site platform (https://c-site.eu)  krijgt u real-time beelden (via werfcamera’s), video feeds, energie metingen (via slimme meters) en automatische alerts van uw werven.

Momenteel brengen we een 300-tal werven in beeld waardoor onze klanten sneller en beter kunnen ingrijpen en door continue interpretatie en bijsturing (lean & mean) het bouwproces efficiënter en rendabeler wordt  (industrialisatie).

Klik hier voor een beeld hiervan.

Onze partners en gebruikers waarderen Asoreco om onze persoonlijke en praktische aanpak, oplossings-gerichtheid (naast software ook hardware, connectiviteit, dienstverlening en projectbegeleiding) en flexibiliteit.

Onze visie op bouwindustrialisatie

Onze rol ligt ten eerste in het visualiseren van activiteiten, processen, materiaal en context op de werf a.h.v. automatische beeldopnames met camera’s en het eenvoudig weergeven van deze aan aannemers, de producenten en andere bouwpartners.

Bedoeling is de communicatie en samenwerking tussen de bouwpartners en op de werf en ‘naast de werf ‘te bevorderen. Dit zowel binnen een bepaalde bouwpartij (bv. werfleider op de werf en logistiek/dispatch op kantoor) als tussen verschillende bouwpartners (architecten, studiebureaus, veiligheidscoördinatoren, aannemers,… ) en hierdoor de kans op faalkosten alsook de duurtijd van het bouwproces te verminderen.

Op termijn wordt er een visuele kennisdatabank gebouwd die de partners toelaat om hun specifieke know-how en expertise efficiënter door te geven en de adoptie van betere technieken/processen te versnellen.

Voorbeelden zijn:

  • het bouwproces stroomlijnen van o.a. de bouw van > 150 scholen, tientallen windmolenparken, zorgcentra, …
  • de afbraak, verplaatsing van bouwunits van één site en weder-opbouw op een andere site
  • integratie van de beelden in uw andere bouwsoftware, BIM, internet-sites, social media, …

Projecten